transformar/se

43028822_10217237196620975_514628844037079040_o

 

vaig veure’t arribar i vaig suposar-te diferent. vaig voler-te caminar i vaig trobar dins teu un munt de camins diferents per prendre, decidir, passejar, aturar-me. paisatges dessolats, paisatges amb vistes. barrancs, muntanyes, rius, llacs i mars. alguns d’aquests camins de cop es torcen, pugen, baixen, són i estan, i esdevenen altres coses.

m’ha agradat passejar-te, conèixer-te, voler-te, estimar-te. deixar-te està sent, però, difícil, amb la por pel que comença, pel que vindrà, per tot allò que encara està per encetar, per respirar, per acariciar. i és ara quan et penso intens, mentre saber-te em relaxa, molt.

he re-trobat en mi algunes coses que havia perdut entre el 2010 i el 2014. i m’he adonat de que no les havia perdut, me les havien tret i jo les he recuperat. és complicat com una pot moure’s amb tot això quan ha desistit de verbs com són “guanyar” o “perdre”. és complicat com l’autoengany ens porta sovint a l’autoboicot. però és cert que el meu cos ha après molt a acceptar-se. no necessito utilitzar la contradicció com a religió, perquè la trobo una excusa per seguir fent merdes. simplement accepto els canvis i allò al que no arribo, i visc bé amb això.

estic canviant. com sempre. i esdevenir-me porta sent una de les meves grans aficions. en això ja vaig perdre fa temps la por, i de fet en sóc una mica addicta, ho haig d’admetre. sense transformació no hi ha wuwei. sense wuwei ja no puc ser, estar, ni esdevenir jo.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s