ésser intens que col·lapsa

44761707_10217452100753444_3450042801041965056_o

 

a vegades sento les petjades sobre el meu pit. sento que m’ofeguen i a la vegada em fan tornar a reviure emocions que estaven amagades sota tota aquesta estructura. vull córrer i m’agradaria poder-ho fer compartint també després l’alegria de qui torna esgotada però emocionada per tot el que ha vist.

m’agraden les mans, com es mouen, com toquen, com agafen, com es tanquen amb força i com s’obren quan saluden. m’agrada la simplicitat d’una sola paraula, m’agrada com es complica en una metàfora. m’agrada tancar els ulls, obrir-los i descobrir així petits detalls que em passaven desapercebuts. us heu adonat de quantes formes diferents som capaces de moure qualsevol part del cos? el que no entenc és perquè a mi em diuen que no puc moure’l com el moc. i això és el que penso mentre us miro. o us admiro. mentre miro com us moveu, com gesticuleu, com m’enamoreu.

puc estar-me hores davant del nom d’alguna persona a qui em ve de gust conèixer sense tenir la capacitar d’escriure res. i a la vegada sóc capaç de decidir de la nit al dia que vull canviar de ciutat. a vegades no sé si fujo o si he decidit quedar-me esperant a que em responguin un missatge que mai he aconseguit enviar. sigui el que sigui, m’he adonat de que sóc un ésser intens que moltes vegades col·lapsa i no és capaç de dir ni fer res.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s